Ta med nettbrett

Som jeg har skrevet før i dag så kommer jeg til og reise bort igjen en tur i morgen søndag og jeg kommer nok også da til og ta med meg ihvertfall 2 av disse nettbrettene mine på denne turen også i tillegg og eventuelt sitte noe med dem i bilen til og fra dit jeg skal i morgen søndag også og kommer nok da også til og sitte ihvertfall noe på nettet med dem også i tillegg. Det er enkelt og greit og gjøre det også i tillegg pga att i begge nettbrettene mine jeg da kommer til og ta med meg har jeg et simkort i hvert av dem som jeg kan sitte på nettet med og da altså ett rent datasimkort i dem begge også i tillegg.

På denne måten kan jeg enkelt og greit være på nett med dem hvor jeg vil så lenge jeg har signaler og god nok fart til det også på nettet der jeg er i tillegg og det har jeg også de fleste steder jeg er også i tillegg når jeg har med meg nettbrett også i tillegg og regner med det att jeg kommer til og ha det i morgen også i tillegg.

Regner med det att jeg ikke kommer til og bruke pennen som følger med hvert av disse nettbrettene mine mens jeg da sikkert i bilen og den er i bevegelse også i tillegg men att jeg da kommer til og bruke fingrene mine i stedet da det er mye enklere og treffe riktig bokstav regner jeg med når jeg bruker fingrene og ikke pennen når bilen er i bevegelse. Skulle en gang gå bare bra dette også i tillegg og jeg skriver nå og skal legge ut dette nå med dette ene nettbrettet mitt som jeg har planer om og ta med på turen i morgen søndag. Bruker også nå denne pennen som hører til dette nettbrettet mitt jeg bruker nå også mens jeg nå driver og skriver dette også i tillegg.

Nei får vel nå ta og legge ut dette nå og også ta og prøve på og legge meg til og sove igjen nå snart også i tillegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *