Vært i radioen igjen

Nå skjønner dere har jeg vært i radioen igjen og da i Valdres Radio igjen 2 turer i dag også i tillegg også og dette skulle en gang gå bare bra dette også i tillegg. Kommer nå til og være her jeg er nå en stund til før jeg tar og reiser hjem igjen også i tillegg og dette skulle en gang gå bare bra dette også for og si det rett ut og som det en gang er med denne saken ihvertfall. Skal nok også være hjemme hos meg selv i kveld også etter det jeg for min del vet ihvertfall. Kan ikke skjønne noe annet enn att dette skulle gå bare bra dette også for og si det rett ut og som det en gang er med denne saken ihvertfall. Driver nå også og skriver dette jeg skriver nå og skal legge ut nå også med dette ene nettbrettet mitt nå også i tillegg og dette går en gang bare bra dette også for og si det rett ut og som det en gang er med denne saken ihvertfall.

En annen ting jeg kommer til og gjøre i kveld er og se på Åsted Norge også på TV2 i kveld også i tillegg og dette skulle en gang gå bare bra dette også i tillegg og for og si det rett ut og som det en gang er med denne saken ihvertfall.

Nei får vel ta og legge ut denne teksten her nå i tillegg også og finne på noe annet enn dette jeg for min del ihvertfall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *