Sitter hjemme

Nå skjønner dere sitter jeg her hjemme hos meg selv igjen og har også sittet her hjemme hos meg selv en stund nå også i tillegg. Har også satt på igjen batteriet på ATVen min på igjen til ladning og har også hatt over igjen presenningen min over ATVen min også og har også som vanlig festet fast presenningen min med strikker også i tillegg og dette er pga att da blåser ikke presenningen min så lett av ATVen min heller og det blåser ihvertfall noe her hos meg nå og også noen litt kraftigere vindkast også i tillegg.

Får også nå i tillegg et besøk snart også i tillegg og da av en som bor i dette samme bygget som jeg bor i men i en leilighet i etasjen over den jeg bor i selv. Så ja jeg får et lite kaffebesøk i kveld også i tillegg og det skal bli trivelig det også med et kaffebesøk igjen også i tillegg og for og si det rett ut og som det en gang er med denne saken ihvertfall. Har også en kaffemaskin også jeg for min del som jeg skal lage kaffen med som han da drikker av her hos meg i kveld også i tillegg. Det jeg har til kaffe til denne kaffemaskinen min er: vanlig sort kaffe fra Evergood, mørk brent kaffe fra Evergood, Cafe au lait og Cappuccino og jeg har også kakao også til denne kaffemaskinen min også i tillegg og dette er av kakaoen til Milka jeg har kakao fra til denne kaffemaskinen min også i tillegg. Kan ikke skjønne noe annet enn att dette skulle gå bare bra dette også for og si det rett ut og som det en gang er med denne saken ihvertfall.

En ting som jeg kan nevne som er kjekt med en kaffemaskin er den att en da bare lager en og en kopp og det som blir drukket opp og en slipper da og måtte tømme ut en hel del av kaffen som en må innimellom ihvertfall når en trakter kaffe også i tillegg og da slipper en som skrevet dette også i tillegg. Dette er ihvertfall sånn jeg for min del tenker ihvertfall.

Nå kommer nok snart besøket mitt også så da får jeg ta og legge ut denne teksten her nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *