Santa Rosa

Nå er vi i Santa Rosa, New Mexico. Klokken har stilt seg frem med en time og vi er nå 8 timer bak dere der hjemme.

I dag har vi kjørt ca. 55 mil og bare kost oss etter veien. Stoppet litt her og der.

Mange indianere som bor i New Mexico så her kunne vi se mange indianer-butikker etter veiene. Vi stoppet på et par av dem for å se. De solgte alt fra kunst, malerier, smykker, stener til urner, korger, tøydukker, klær og skotøy. Det meste håndlaget.

… og de solgte is😂 35 kroner for to is og en kaffe. I Norge hadde du bare fått en kaffe (om du var heldig).

Noe annet de solgte var godis. Noe normal godis, noe unormal godis. Eller, jeg kan ikke skrive unormal heller egentlig. Har sett dette rundt omkring på butikker der vi har kjørt. Hva er greia??? Her ser dere kjærligheter med mark og skorpion inni. ÆSJ🤮 Har også sett bokser med sprøstekte larver og småkryp. Vet det kommer mer og mer av dette til Norge også, men jeg NEKTER! Skulle det mot formodning være noen av dere som leser som er interesserte i å prøve noe av dette, så hyl ut så skal jeg kjøpe med😂🤭😵 (Din gris).

Vi kjørte noe etter Route 66 på turen hit til Santa Rosa. Mye av veien er borte til fordel for motorvei og det er en del dead ends, men vi hoppet innom de fleste steder der vi kunne se skilt.

Det var deilig å komme på motellet og kaste seg i bassenget😁💦

Mens vi lå på hver vår solseng ble vi plutselig var noe som fløy så raskt nedover på himmelen. Med tanke på hva vi stoppet på i går så var det veldig morsomt at vi skulle oppleve dette😃 Det var nemlig en meteoritt vi fikk se💥 Frank fikk filmet litt av det og vi knipset et par bilder🙌

Ny liten bestevenn utenfor motellet🫶 Jeg har selvfølgelig kjøpt med reisegave til gutta, så han måtte få smake på det😍

Natta fra oss her i New Mexico. Xoxo😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *