4 året med løgn

Hvor skal jeg starte?

Jeg ble kjent vi kaller han jan for å ikke avsløre noe identitiet i oktober 2020, på det tidspunktet så var jeg i en stygg skilsmisse. Jan var veldig på at skilsmissa med min ex mann ikke skremmer han. vi snakket dag og natt.

Tiden gikk, skilsmissen gikk igjenom, jan og jeg fant ut at pga avstganden så ville ikke han prøve på et forhold. han bode i sør og jeg i nord. Etter ca 2 måneder så sier jan at han elsker meg og vil være sammen med meg. Han sa da at han skulle flytte til en annen by, sanheten er at den byen har alltid vært et hjem for meg pga ustabil oppvekst. Så den byen hadde vært i tankene mine siden jeg tok ut seprasjon.

Jeg valgte at dette forholdet er noe jeg vil sattse på, jeg hadde aldri følt meg så levende og så elska fra andre enn familien min. Eneste grunnen til at jeg ikke flyttet ned med engang jeg ble skilt var på grunn av min mormor.

Min mormor var syk og kunne forlate oss når som helst, så jeg ble værende i nord til min mormor døde. Når hu døde så startete planleggingen for å flytte til den byen.

Jeg viste litt om familien og at de var en helt normal familie. Noen av historiene om livet til jan minnet meg veldig om min egen, nesten alt stemmte.

Noen av historien innebar noen som er veldig høyt opp i næringslivet her i landet. Andre inneholdt lovnader om fremtiden med hus, barn\stebarn, hund,biler, og etc….

Flere av de planene vi hadde feks om sommeren ble aldri noe av eller utsatt. jeg skulle møte barna til jan, noe som aldri skjedde.

Hus har han, stefaren er ikke den han sier( han har ikke noe stefar), han drifter 4 ganske svære bedrifter, det stemmte heller ikke, Jan har aldri jobbet, men han skjemmes over å ikke jobbe så han sier han jobbe. han har sakt han har vært sykmeldt så lenge vi har vært i lag.

Jeg er oxo ganske sikker på at før jeg flytta til denne byen så hadde han flere damer på en gang, han sier selv at det ikke stemmer, men når noen i famiilien spurte han rett før de møtte meg «det er vel ikke ###»

Men jeg tenker litt sånn at det er meg han sier han elsker, det er meg han planlegger fremtiden med, det er meg som han er med neste 24\7, er jeg som har møtt familien hans.

For meg er ikke dette så ille egt. Jeg vaks opp med psykisk syk forelder så for meg er dette normalt ( hehe) Noen mener jeg kanskje er naiv, men nå skal det sies at alle hadde ville ha meg bort fra han..

men nå tar denne dama god natt

-Blackgirl

»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *