Etter at jeg ble stukket i leppa av en veps i vår fikk jeg idèen at jeg kunne lage en blogg, og da bli en såkalt influencer.

Nå er det ikke så vanlig at menn i min alder blir det. Og etter å ha sjekket hva dette egentlig er; En som får betalt for å påvirke andre personer til nye idèer, shopping etc. etc…blir det vel heller en outfluencer jeg lander på. Men etter å ha googlet (ja det vet jeg hva er)finner jeg ut at diksjonaryen forklarer hva dette er:

Det motsatte av «influencer». En person som blir betalt av selskaper for å nedverdige, i stedet for å godkjenne en tjeneste eller et produkt fra en konkurrent. En bedriftssabotør.

Nei dette kan jeg ikke være bekjent av. Så jeg lander vel på at jeg vil skrive noen historier fra det virkelige liv. Både egne erfaringer og opplevelser. Men også komme inn på andres. Det vil bli veldig lite ondsinnet, men heller positive, tankevekkende og kanskje noen morsomme betraktninger om livet som passerer forbi oss alle. Kanskje noen blir provosert, noen gråter kanskje litt, mens andre humrer litt for seg selv da vi alle ofte kjenner oss igjen i andres håpløse situasjoner.

Så for dere som ikke kjenner meg så godt er jeg en mann, godt i gang med siste halvdel av livet. Er far, morfar, og deler kjøkken og bad sammen med en kjekk kvinne i og fra Haugesund. Synes det er morsomt å se vinklingene journalister har på nyhetssaker og kanskje vri litt på ord. Er over gjennomsnittet interessert i båter og biler, noe som sikkert vil vise seg her. Går av og til på ski, kjører snowboard og nedoverski, seiler båt og brett, bassist og gitarist, øver litt trommer, og gjør nok mange andre tåpelige ting også.

Så jeg er utrolig glad for de som vil følge meg her, og setter pris på om noen vil dele sine livsbetraktninger slik at jeg kan videreformidle dem her. Selvfølgelig helt anonymt da jeg har 100% taushetsplikt (samme om jeg ikke alltid benytter meg av den).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *