2 kommentarer

  1. Håper noen har lyst å følge meg og mine dager.
    Vi har kjøpt oss bobil og skal kjøre sørover etterhvert i høst.
    Vi hentet bilen i Trondheim og jeg fikk valger mellom å kjøre bobil eller en 2000 cc motorsykkel… vel valget var enkelt for meg.
    Vi kjørte ut fra forhandleren i Trondheim med en motorsykkel foran og en bak. Mannen min og en kompis hadde kjørt opp til Trondheim fra ‘palmekysten’ for å være med meg hjem.
    Vi kjørte første dagen til Otta, det ble en del lettere hyling og lukka nesten øya av og til når trailere og busser kom mot meg… første dag var jeg veldig stiv og en smule usikker. Dagen etter derimot… var jeg konge på veien… vi kjørte da over Valdresflya, Golsfjellet og til Geilo hvor vi var i 2 dager på treff.
    Søndagen kjørte min mann og kamerater ned Setesdalen og hjem, men jeg kjørte ned til Tønsberg til min sønn og samboer.
    Samboeren og jeg hadde en khempedag i vakre Tønsberg med lunsj på brygga før vi skulle kjøre til Asker å hente yngstemann som skulle komme med flytoget dit.
    Vi kjørte innover, stoppet underveis og rastet opp med Pepsi Max. Vi kjørte inn til stasjonen i Asker, parkerte, snudde stolene og trakk frem strikketøyet… så der satt vi i full beskuelse for alle som gikk forbi med strikketøyet og lo av alle blikk.
    Yngstemann kom og var nok noe hoderistende over mora og samboers lattermilde velkomst i den eneste bobilen der omkring…
    Dagen etter hadde jeg hyggelig selskap av yngstemann til Kjevik for at han kunne ta min bil hjem til Farsund.
    Hjemkomstkomiteen (pusene) hadde en heller lunken mottakelse… mor hadde tross av vært borte i nesten en uke. De skulle ikke vise at de hadde savnet meg, sånn med en gang iallefall….
    Eldstemann med samboer og mitt barnebarn kom for å beskue den nye doningen.
    Lillemor på 2 år, snart 3 har vært veldig spent. Hun var godt førnøyd! Tenk å ha do i bilen!!! Og is!!! Her var hennes verden reddet. Hun ville på ‘loftet’ og sjekke ut senga som hun umiddelbart erobret som hennes rike.
    Nå skal bilen ryddes og flyttes inn i. Vi har endel ting å finne ut av og noe skal demonteres og annet monteres.
    Dette blir spennende…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *