Kategorier
Livets opp og nedturer

Blåmandag!

I dag har vært en skikkelig dritt dag, en fult ut blåmandag. Formen har vært crap, kroppen har vært helt ute å kjøre og alt jeg har ventet på er å kunne legge meg.

Men i morgen blir det så mye bedre. Jeg har skrevet meg en liste over hva jeg skal gjøre i morgen, det hjelper meg å fullføre ting. Dette var noe jeg startet med da jeg var langt nede.

Listen kunne se sånn her ut:

-Ta en dusj
-Ta på litt sminke
-Tømme oppvaskmaskinen
-Lag middag

Listen var ikke lang i begynnelsen, den inneholdt helt hverdagslige ting som andre tar for gitt, men som jeg slet med å gjennomføre. Det å krysse ting ut, ga meg en mestringsfølelse som økte for hver dag. Nå er listen mye lengre, men den inneholder fortsatt hverdagslige ting, som å vaske klær, ta helgevasken osv.

Det å skal bygge seg opp, etter å ha vært i kjelleren, er ikke lett. Man biter ofte over for mye på en gang, også smeller man rett tilbake i murgulvet. Ta en dag om gangen, og vær stolt av deg selv for det du faktisk gjennomfører. Litt er bedre enn ingenting, litt og litt, blir til slutt mye.

Nå skal jeg finne sengen og lese litt i boka mi før jeg sovner. Jeg skal mane frem gode tanker om morgen dagen, og selv om solen ikke kommer frem, skal dagen bli lysere enn hva den var i dag.

God natt….

 

Mvh. Marin

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *